Kirurgji maxillofaciale

Kirurgjia maxillofaciale në klinikën tonë aprovohet nga mjekët specialist,me paisje bashkëkohore dhe kryhet nën anestezion të përgjithshëm.

Cdo pacient pas trajtimit është nën vëzhgim nga një ekip profesional të mjekëve ( reanimatorë,anesteziolog,kirurg).

Pa mare parasysh se cfarë procedurë kirurgjikale është e nevojshme ekipi stomatologjik në poliklinikën tonë do të bëjë gjithcka që është e nevojshme që ajo të jetë më e lehtë dhe sa është më e mundur më pak stresuese.

Na kontaktoni për të marrë më shumë informacione!