Stomatologji еstetike

Sot,stomatologjia kozmetike ose e njohur si stomatologji estetike është shumë e popullarizuar.

Duke u nisur nga teknikat për zbardhim dhe formësim të dhëmbëve e deri te mbyllja e hapësirave dhe zëvendësim I dhëmbëve.

Shumë njerëz zgjedhin stomatologjinë estetike si një mënyrë me cka do ta përmisojnë pamjen e tyre të jashtme.

Tretmanet mund të shfytëzohen për përforcim,ndricim,formimin dhe sanimin e dhëmbëve.