Galeria

Në poliklinikën tone ju ofrojmë të gjitha procedurat standarte stomatologjike të kryera me metoda të larta teknologjike,aparaturë dhe paisje moderne stomatologjike.

Ju mirëpresim në poliklinikën tone në konsulltim dhe ekzaminim.

Ne ju ftojmë të shqyrtimit tonë të poliklinikës dhe konsultim Kontakt